Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Orquídies i flors de primavera

ATENCIÓ: PLACES COMPLETES

Descobreix la flora primaveral!

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-05-19

Monitor: Ernest Gatell

Horari: 08:00 a 17:00

Preu: socis gratuït; no socis 10€

Lloc: ArbolíContingut:

De la mà d'Ernest Gatell coneixerem les orquídies i flors de primavera.

Anirem en cotxe des d'Arbolí cap a la Febró, fent tres o quatre parades, per tal de localitzar diferents especies d'orquídies. Desprès caminarem fins al barranc dels Gorgs, on dinarem, per tal de veure també altres plantes de florida primaveral.

Dinarem de motxilla al barranc dels Gorgs

Lloc de sortida: 8:00 Estació de tren de Reus; 8:45 ( https://goo.gl/maps/3WwHuriiBAnmyuiB6 (El lloc és una esplanada al costat de la carretera C242 una mica abans del desvio cap a Arbolí i on surt el camí a Puigcerver. En el coll d'Alforja (no en el municipi d'Alforja)

Previsió de tornada: sortirem a les 17:00, es preveu arribar a Reus a les 18:00

Grau de dificultat: Baixa, apte per tothom qui estigui acostumat a anar per la muntanya, inclosos infants. No apte per cadires de rodes. 
NOTA: Si hi esteu molt interessats en les orquídies i no podeu caminar per baixar al barranc dels Gorgs, podrieu venir a la primera part, fins a migdia, que caminarem molt poc i sempre per terreny pla. 

Sortida de tot el dia. 

Heu de portar esmorzar, aigua, roba adequada al temps i a caminar, dinar. 

Data límit d'inscripció: 17 de maig, 12:30h

Atenció: un cop us inscriviu a través del web, per confirmar la inscripció rebreu un correu que us confirmi que teniu plaça i més informació sobre la sortida

PLACES COMPLETES

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.