Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

La cura de la boca

Com ens podem cuidar la boca amb elements naturals?

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2020-02-20

Monitor: Alba Borràs Díaz

Horari: 17:15 a 19:15

Preu: 10€ socis / no socis 15€

Material: 6 potets petits

Lloc: ReusContingut:

Vine al Taller de Cura de la Boca a aprendre a fer 4 pastes de dents diferents i 4 col·lutoris per a que puguis variar i triar el que més t'agrada. 

Coneixerem els principals ingredients i les seves propietats: les bases de cada un, les plantes utilitzades i els olis essencials per poder escollir el que més s'adapta a l'higiene bucal personalitzada. 
Receptes totes elles senzilles i eficients per a la higiene bucal.
Porta 6 potets i t'emportaràs 4 pastes de dents i dos col·lutoris. T'esperem!!

Lloc: Seu del GEPEC a Reus.

Prat de la Riba 18, 2n pis.

977331142

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.