Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Sortida ornitològica per a principiants

ATENCIÓ: Aquesta activitat queda ajornada, us informarem més endavant

Sortida d'Educació Ambiental per a tots els públics per introduïr-nos al món dels ocells.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-05-25

Horari: 8:30 a 13:00Contingut:

Tècniques bàsiques per sortir al camp i saber identificar ocells en llibertat. En què cal fixar-se i manual de supervivència davant una guia d'ocells.

Aquesta sortida és la continuació de la xerrada del divendres 24 de maig, tot i que podeu participar de la sortida si no heu vingut a la xerrada.

No fa falta tenir coneixements previs. La sortida serà en vehicles particulars, sense nivell de dificultat. 

Material: gorra, aigua, loció antimosquits, prismàtics. Opcional: guia d'ocells. 

Lloc: Delta de l'Ebre

Preus:

Xerrada 24 de maig + sortida 25 de maig: SOCIS/ES: 5€ ; NO SOCIS/ES: 20€

Xerrada 24 de maig o sortida 25 de maig: SOCIS/ES: 3€ ; NO SOCIS/ES: 15€

 

Data límit d'inscripció: divendres 24 de maig, 20:30h

ATENCIÓ: Aquesta activitat queda ajornada, us informarem més endavant

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.