Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Introducció per identificar ocells

 

ATENCIÓ: Aquesta activitat queda ajornada, us informarem més endavant

Ornitología per a principiants: Com sortir al camp a identificar ocells i no deprimir-se en l'intent.

Tipus d'activitat: Xerrada

Data de l'activitat: 2019-05-24

Monitor: GEPEC

Horari: 18:00 a 20:30

Lloc: Edifici La Ibèrica, 3er pis. Urb Torre dContingut:

Tècniques bàsiques per sortir al camp i saber identificar ocells en llibertat. En què cal fixar-se i manual de supervivència davant una guia d'ocells.

No fa falta tenir coneixements previs. Podeu portar alguna guia d'ocells.

Aquesta xerrada es complementa amb la sortida de dissabte 25 de maig al Delta de l'Ebre: 

Lloc: Aula del GEPEC a les Terres de l'Ebre. Urb Torre d'en Gil, Edifici la Ibèrica, 3r pis. Davant la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà.

Preus:

Xerrada 24 de maig + sortida 25 de maig: SOCIS/ES 5€ ; NO SOCIS/ES: 20€

Xerrada o sortida 25 de maig: SOCIS/ES 3€; NO SOCIS/ES: 15€

ATENCIÓ: Aquesta activitat queda ajornada, us informarem més endavant

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.