Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Vols millorar el pati de la teva escola o institut?

Projecte Biodiversifiquem la ciutat.

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2019-05-21

Monitor: GEPEC-EdC

Horari: 18:30

Preu: gratuït

Lloc: Cal Bofill. TorredembarraContingut:

Activitat sense inscripció prèvia, que s'emmarca dins la setmana de la Biodiversitat.

Hi ha patis de presons amb més verd que patis d'escola. Aquesta situació repercuteix de manera directa en el nivell acadèmic dels alumnes, però també en la seva salut física i mental. Si vols informar-te compartirem inquietuds, així com els projectes que estem duent a terme com el de Biodiversifiquem l'entorn urbà amb l'ADENC i el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Lloc: Cal Bofill, al passeig marítim de Torredembarra (al final del passeig de Colom, direcció Barcelona, just abans del Club Marítim)

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.