Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Vols ajudar al corriol camanegre?

 Reunió oberta a nou voluntariat

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2019-05-20

Monitor: GEPEC-EdC

Horari: 18:30

Preu: gratuït

Lloc: Cal Bofill. TorredembarraContingut:

Activitat sense inscripció prèvia, que s'emmarca dins la setmana de la Biodiversitat.

 El corriol camanegre nidifica a la nostra platja... bé, ho intenta. L'any 2018, gràcies al treball del voluntariat es varen poder salvar més de la meitat dels 9 ous postos quan només en sobrevivia un. Si vols conèixer aquest ocell excepcional que fa els nius on posem les tovalloles, no et perdis aquesta activitat-reunió oberta. Si pots, vine amb una amiga o amic! 
Autor fotografia: Javier Mora

 

Lloc: Cal Bofill, al passeig marítim de Torredembarra (al final del passeig de Colom, direcció Barcelona, just abans del Club Marítim)

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.