Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

FESTA PEL TERRITORI

Un any més us convidem a participar a la Festa pel Territori organitzada per Xarxa Sud (Xarxa Ambiental dels Territoris del Sud) que engloba entitats i plataformes de les comarques del sud de Catalunya

Vine a la festa!

consulta cartell programa

 

 

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2019-05-18

Horari: 10 mati

Preu: entrada gratuïta

Lloc: Hort d'Iglesies, La Selva del CampContingut:

Volem deixar clar que un nou model de territori és possible.

Us convidem a participar-hi i viure la festa i a fer córrer la veu per fer-la ben grossa!  

El GEPEC-EdC tindrem una paradeta amb informació i productes a la venta, i amb activitats per als infants organitzades per l'Escola de Naturalistes del GEPEC.

Us podeu apuntar com a voluntàries, informeu-vos al 977331142 i a secretaria@gepec.cat

Es apte per a cadira de rodes? Si

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a canalla petita? Si

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.