Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Descobrim les flors de camp i de marge

Descobreix la flora del camp de Catalunya

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-04-20

Monitor: Ernest Gatell

Horari: 10:00 a 13:00

Lloc: Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.14409670000001, 1.400945399999955)

Contingut:

Activitat que forma part del cicle de sortides que s'organitzen a tot Catalunya "Descobreix la flora del camp de Catalunya" a través d'entitats de la Xarxa per a la Conservació de la Natura, Toni Llobet, Editorial Cossetània i Oryx.

Lloc: IES de Torredembarra

Recurregut: Itinerari del Molí i de l'Arbosserà - 3,7 km - nivell baix

Preus:

Socis/es: Gratuït

No socis/es: 5€, 3€ menors de 16 anys, 12€ famílies

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.