Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Club de Naturalistes del GEPEC gener

El Club de les Terres de l'Ebre per gaudir la natura

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2020-01-11

Monitor: GEPEC-EdC

Horari: 16:30 a 18:00

Lloc: RoquetesContingut:

El Club de Naturalistes del GEPEC és un espai adreçat a joves de 12 a 18 anys per desenvolupar la seva curiositat per la natura i la ciència acompanyats d’una persona adulta.

Hem preparat una sèrie d’activitats relacionades amb la natura per experimentar i descobrir, tot i que les activitats s’adapten als interessos del grup. Ens trobarem un cop al mes.

Aquest dia descobrirem i identificarem diferents rastres de diferents animals, i ens farem una petjada per emporat-nos a casa!

Teniu més informació al pdf adjunt.

Preu:

Socis/es GEPEC: Gratuït
No socis/es GEPEC: 5€/sessió

Al llarg del cur, hi poden haver imports extra en concepte de desplaçaments  i/o entrades i visites, que aniran descrites a la informació de l'activitat al web.

 


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.