Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Fem ambientadors de la llar. Dia de la Terra

Taller gratuït que compta amb el suport de l'Ajuntament de Torredembarra.

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2019-04-25

Monitor: Alba Borràs Díaz

Horari: tres horaris a escollir

Preu: gratuït

Lloc: Cal Bofill. Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.1451547, 1.4151927999999998)

Contingut:

L'aroma dins una llar ens fa sentir a gust i ens aporta benestar donant un toc a la casa transformant-la en una llar acollidora. Vine al taller a aprendre a fer diferents tipus d'ambientadors tots ells 100% naturals i estalviar-te els productes tòxics que inhalem amb els ambientadors químics així com els seus envasos.

Hi ha programats 3 tallers el mateix dia, amb places limitades per estricte ordre d'inscripció. Indiqueu, quan feu la vostra inscripció, si voleu participar en algun dels programats o accepteu qualsevol horari.

Si voleu fer més d'una inscripció (si veniu en grup), feu diferents inscripcions per cadascuna, ja que necessitem nom i cognoms de totes les participants.

Taller 1: 16:00h

Taller 2: 17:30h

Taller 3: 19:00h

La inscricpió no serà ferma fins que us confirmem, mitjançant correu electrònic, que teniu plaça. 

Podeu fer la vostra inscripció al nostre web o al correu electrònic: gepecreus@gmail.com

Cada persona només pot participar en un dels tallers, no es pot repetir el taller.

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.