Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Visita a les oliveres monumentals d'Ulldecona, el seu paisatge i la seva problemàtica

ATENCIÓ: ACTIVITAT CANCEL·LADA

 

Itinerari guiat de cultura i natura 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-06-01

Monitor: Salvem lo Montsià

Horari: tot el dia

Preu: socis gratuït; no socis 10€

Lloc: UlldeconaContingut:

Sortida d'un dia, amb menjar de pícnic al pantanet de Sant Joan o a la Ermita de la Pietat d'Ulldecona.

Veurem les oliveres milenàries de la Vall d'Ulldecona, la finca espoliada al mas del Rector, la partida de la Ferradura i les extraccions d'argila que hi fa una cimentera. Els marges de pedra seca, el "mar d'oliveres" els secans del Montsià.  És una visita d'un dia per tot un territori privilegiat i molt especial en el seu patrimoni natural i cultural.  Podrem valorar les oliveres monumentals en el seu context paisagístic i cultural i comprovarem in situ les amenaces que pateixen i el risc per a la nostra societat de perdre aquest patrimoni.

Lloc de trobada: Ermita de la Pietat: https://goo.gl/maps/SwxV6dpdM7beKLp5A

Hora: 9:00

Previsió de finalització: 18:00

Porteu esmorzar, dinar de pícnic, aigua, gorra, i roba adequada al temps.

ATENCIÓ: ACTIVITAT CANCEL·LADA

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.