Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Plantem per les papallones

Plantem plantes aromàtiques per atreure papallones

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2019-06-02

Monitor: Escola de Naturalistes del GEPEC

Horari: 11:30 a 12:30

Preu: Gratuït

Lloc: RoquetesContingut:

En motiu de la Setmana Natura 2019, a l'Escola de Naturalistes del GEPEC ens hem proposat plantar plantes aromàtiques per atreure papallones a l'hort, i altres insectes, amb l'objectiu de millorar la biodiversitat de la ciutat.

L'activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Lloc: Escola de Naturalistes del GEPEC. Urb Torre d'en Gil, al costat de la Biblioteca de Roquetes

https://goo.gl/maps/9e6kJNSCG6ajd32y6

En finalitzar l'activitat hi haurà un pica-pica per als participants, i un braçalet solidari de regal.

Porteu: aigua, gorra i roba adequada al temps i per plantar.

Per aquesta activitat NO fa falta inscripció.

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.