Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Assemblea socis i sòcies

Assemblea General Extraordinària del GEPEC

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2019-03-16

Horari: 10:00

Lloc: Reus

Geolocalització (lat, long): (41.15746388639273, 1.1043398580928852)

Contingut:

Un any més, us convoquem a socis i sòcies a l'Assemblea General Extraordinària per renovar la junta directiva. Segons els estatuts de l'entitat, us convidem a presentar les candidatures per la nova junta. Si us motiva participar més activament a l'entitat i necessiteu més informació, us podeu posar en contacte en secretaria: secretaria@gepec.cat

Adjuntem un pdf amb la informació de l'ordre del dia.

 

A més, en finalitzar l'assemblea, podem anar a dinar plegats/des (confirmeu si us plau a secretaria)

 

Comptem amb la participació de socis i sòcies, importantíssima pel bon funcionament de la entitat i millorar la tasca a favor del nostre patrimoni natural i d'una millor qualitat de vida.

Ubicació: Prat de la Riba 18, 2n pis

977 331 142

 


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.