Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Serra de Cardó

Circuit que ens portarà a conèixer la Serra de Cardó i alguns dels seus indrets singulars com ara la Foradada, els Martells i la Font de l'Argilagar.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-04-28

Monitor: Josepa Rovira i Silvia Peña

Horari: 09:00 a 15:00

Preu: 10 euros no socis

Material: esmorzar, dinar, aigua, roba i calçat de muntanya

Lloc: Serra de Cardó

Geolocalització (lat, long): (40.944444, 0.5411110000000008)

Contingut:

Atenció: L'horari de trobada a Reus és a les 8:00h, al Balneari de Cardó a les 9:00h

Consulteu el pdf adjunt per la informació de la ruta.

Atenció: donat que és un dia d'eleccions, la ruta s'escurçarà per facilitar arribar a casa amb temps, així que no s'arribarà a Creu de Santos com estava previst. 

Grau de dificultat: Mitjà

Desnivell aproximat: 500m

Km de recorregut aproximats: 15km

Dificultats especials: camí en pujada i pedregós. Sortida per persones acostumades a caminar per muntanya. 

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans i petites? Si, si estan entrenades i acostumades a caminar per muntanya 

Mitjà de transport:  vehicles particulars que es comparteixen (el viatge dura 1 hora o 1,15h i el cost per cada vehicle són 15 euros a repartir entre els seus ocupants) 

Cal inscripció, places limitades. 

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 26 d'abril, 13:30h

 

PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.