Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

De Montblanc a Mas d'en Llort

Sortida a peu d'Educació ambiental de cultura i natura

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-03-24

Monitor: Josep Maria Vergès

Horari: 09:00 a 17:00

Material: Roba còmoda, aigua, dinar

Lloc: Montblanc

Geolocalització (lat, long): (41.3744399, 1.1615673999999672)

Contingut:

Monitor: Josep Maria Vergès, investigador principal del projecte de recerca "Evolució paleoambiental i poblament prehistòric a les conques dels rius Francolí, Gaià, Siurana i rieres del Camp de Tarragona". IPHES

Horari i punt de trobada: a les 8:00 h a l’estació de tren de Reus i a les 9:00 h a Montblanc davant del Centre d’Interpretació de les Pintures Rupestres.  

Horari previst de tornada a les 17 h a Montblanc.

Excursió de tot el dia amb dinar de motxilla.  Des de Montblanc pujarem a Mas d’en Llort.  Al llarg del camí visitarem i comentarem restes patrimonials fins arribar a  Mas d’en Llort, on ens obriran el recinte i hi veurem i ens explicaran les pintures rupestres. A continuació dinarem de motxilla i iniciarem el descens.

Excursió no apte per a col·lectius amb limitacions físiques. Hi ha fort desnivell.

Preus:

5 euros socis

15 euros no socis

5 places gratuïtes per estudiants, jubilats, aturats, col·lectius amb risc d’exclusió (per estricte ordre d'inscripció)

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 21 de març, a les 13:00

Inscripció necessària.

Foto cartell: cortesia de Ramon Viñas i Museu Comarcal de la Conca de Barberà

Agraïm la col·laboració del Museu Comarcal de la Conca de Barberà en aquesta activitat.

Cal inscripció, places limitades.

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 22 de març, 13:30h

Dificultat mitjana. 

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.