Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Què fem al GEPEC?

La custòdia i la Educació Ambiental al GEPEC

Tipus d'activitat: Xerrada

Data de l'activitat: 2019-03-23

Monitor: Carmen Griffiths

Horari: 10:00 a 12:00

Preu: gratuït

Lloc: Canyadell. Altafulla

Geolocalització (lat, long): (41.1325605, 1.3904933000000028)

Contingut:

Jornada de portes obertes al Canyadell per donar a conèixer un espai en custòdia on hi realitzem activitats diverses d'educació ambiental i foment de la biodiversitat, i on hi ha l'Escola de Naturalistes del GEPEC. 

Punt de Trobada: Davant de Cal Bofill, Torredembarra

A Cal Bofill ens trobarem amb la Carmen Griffiths, i anirem en cotxe fins al Canyadell, on ens farà una visita a la finca, ens explicarà quines accions s’estan duent a terme des de l’entitat, quins són els objectius a curt i mitjà termini, què vol dir finca en custòdia i quin tipus de gestió implica.

Atenció: les inscripcions a partir de 22/03/2019 17:00 no s'atendran per horari d'oficina.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.