Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Reus vol el riu Siurana viu?

Exposarem la situació actual que està patint el Riu Siurana i quina feina s'està fent des del món de l'ecologia per intentar preservar-lo.

Tipus d'activitat: Xerrada

Data de l'activitat: 2019-03-22

Monitor: coordina: Santi Borràs

Horari: 19:30

Preu: gratuït

Lloc: sala santa llúcia Reus

Geolocalització (lat, long): 5435+6Q Reus

Contingut:

Divendres 22 vine a celebrar el dia mundial de l'Aigua i participa en la xerrada-col·loqui: Reus i l'aigua del Siurana i l'Ebre.

Parlarem sobre la gestió de l'aigua a Reus, de l'espoli al riu Siurana, l'aigua de l'Ebre i les alternatives per obtenir una font d'aigua sostenible per a la ciutat que permeti que al Siurana baixi aigua pel Priorat.

-Presentació: a càrrec d'Andreu Escolà (GEPEC-EdC)

-Riu Siurana i Priorat: a càrrec d'Anaïs Estrems (Plataforma Volem lo riu Siurana Viu)

-Minitransvassament de l'Ebre al Camp de Tarragona (Plataforma en Defensa de l'Ebre)
-Reus i el Baix Camp: a càrrec de Santi Borràs (GEPEC-EdC)

-Torn obert de preguntes
 

Lloc: Sala Santa Llúcia. Carrer Raval Robuster, 34. REUS
MOLT ACCESSIBLE! Al davant mateix hi ha un pàrquing públic ;)


És apte per a persones grans? Si
És apte per a nens petits? No
Es pot accedir amb cadira de rodes? Si

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.