Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Tastet de cosmètica natural

ACTIVITAT AMB PLACES COMPLETES

 

Vine i faràs els teus preparats naturals

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2019-03-14

Monitor: Alba Borràs

Horari: 17:30 a 19:00

Material: Porta un potet o envàs (millor de vidre)

Lloc: Reus

Geolocalització (lat, long): (41.1498259, 1.105532100000005)

Contingut:

Vine i aprendràs a fer els teus propis preparats, t'emportaràs a casa les receptes per poder fer productes per a la higiene i la cosmètica com una pasta de dents, un desodorant, una crema per als llavis o un colutori bucal. 

Porta un recipient o potet de vidre i agafaràs una mostra de cadascun. 

OBJECTIUS: 

- Conèixer els beneficis dels productes d'origen natural en cosmètica, higiene i cura del cos .

- Aprendre a fer els teus propis preparats et permet estalviar recursos. Els preparats amb pocs ingredients són tant efectius com els que tenen una quantitat molt llarga de productes. 

- Permet estalviar en productes químics: en la seva extracció, generació i producció; els hi estalviem a la Terra, a la nostra pell i al nostre cos.

- Estalviem envasos amb la compra de milers de productes al llarg de la nostra vida, estalviant així el plàstic que després acaba en abocadors o a la incineradora, si no és ben reciclat.

- Podem envasar-los en pots de vidre, o de plàstic que no emeti substàncies tòxiques al nostre producte. Alguns plàstics que s'utilitzen en la indústria alimentària o cosmètica contenen tòxics que finalment arriben al torrent sanguini i poden generar desajustos hormonals. 

- Els nostres propis cosmètics segur que no han estat testats en animals. 

 

Preu: 

- persones sòcies: 5€

- persones no sòcies: 15€

ACTIVITAT AMB PLACES COMPLETES

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.