Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Millorem l'entorn del Corriol Camanegre

Vine a la zona dunar de la platja de Cunit i treurem plantes invasores per ajudar aquest ocell tant especial

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2019-02-24

Horari: 10:30 a 12:30

Preu: gratuït

Material: Roba còmoda, aigua

Lloc: Cunit

Geolocalització (lat, long): (41.1980207, 1.6280349999999544)

Contingut:

El Corriol Camanegre ha estat escollit ocell de l'any 2019 per l'associació SEO-Birdlife : https://www.seo.org/ave-2019-chorlitejo/

Ens hem proposat de millorar l'entorn on viu aquesta au i donar a conèixer la seva biologia i amenaces que té.

Netejarem la zona dunar de la platja dels residus, i erradicarem plantes invasores que malmenten l'espai on nidifica el Corriol Camanegre.

En aquesta activitat no fa falta inscripció. Hi podeu anar en família!

Hora i lloc de trobada: 10,30 a la Diagonal de la Platja de Llevant de Cunit, davant del camping Mar de Cunit. Platja propera al Passeig Marítim, cantonada amb Carrerada de Santa Coloma

Amb el suport de l'Ajuntament de Cunit

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.