Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

La Talaia de Montmell

Coneixerem la Serra del Montmell i la Talaia, el seu punt culminant i també el cim més alt de la comarca del Baix Penedès. Des de la Talaia, si el dia és clar, veurem magnífiques vistes sobre el Penedès i el Camp de Tarragona i, si tenim sort, podem albirar fins i tot el Pirineu.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-03-17

Monitor: Albert Ortega

Horari: 08:00 a 17:00

Preu: 10 euros (socis gratuit)

Material: roba i calçat de muntanya, esmorzar, dinar i aigua

Lloc: La Juncosa de Montmell

Geolocalització (lat, long): (41.315191, 1.4536871999999903)

Contingut:

 

Grau de dificultat: Mitjà, 

Desnivell: 600m

Km de recorregut:  13km

Dificultats especials: camí en pujada molt pedregós. Sortida per persones acostumades a caminar per muntanya. 

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans i petites? Si, si estan entrenades i acostumades a caminar per camins dolents de muntanya i amb pujades i baixades fortes.

Mitjà de transport:  vehicles particulars que es comparteixen

Cal inscripció, places limitades. 

Lloc de trobada: Plaça Imperial Tarraco. Tarragona

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 15 de març, 13:30h


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.