Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Ruta de la pedra seca al terme de Solivella

Caminada suau pel terme de Solivella (Conca de Barberà)

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-02-24

Monitor: Manel Martínez

Horari: 09:00 a 13:30

Lloc: Solivella

Geolocalització (lat, long): (41.439965996439724, 1.15818706374057)

Contingut:

Podrem veure diferents cabanes de volta, enjubs o bassots i marges de pedra seca de diferents tipologies. És una ruta bastant planera i circular que arrenca de la localitat de Blancafort.

Monitor: Manel Martínez, divulgador del patrimoni rural, col·laborador del Museu Arxiu de Montblanc i del Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà.

 

Idioma: català

Punt de trobada: Estació de trens de Reus | Blancafort

Preu: Soci/a : 5€  |  Jubilat/da i aturat/da: gratuït  |  No soci/a: 15€

Data límit d'inscripció: divendres 22 de febrer, 12:00


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.