Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Contribuïm a la millora de les Setjoles

Col·labora en el manteniment de la finca del GEPEC a Pratdip!

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2020-03-01

Monitor: Marc Torrents

Horari: 10:00 a 14:00

Preu: gratuït, amb inscripció

Material: Roba còmoda per treballar, guants, esmorzar, aigua

Lloc: Pratdip. Finca de les SetjolesContingut:

Informació pendent de revisar, esteu atents/es a la nostra agenda i xarxes! 

Col·laboració en activitats de manteniment de la finca de Les Setjoles, propietat del GEPEC-EdC, a la vegada que s’explicaran criteris d’actuació i objectius. Les tasques a fer poden anar des del manteniment de marges i estructures de pedra seca, a la cura de les plantacions de fruiters, col·locació de caixes niu, conservació del sender obert recentment amb esglaons de pedra i travesses de fusta, etc.

Punt de trobada

- 9:45 h al solar gran que trobareu a l'esquerra, passada l'entrada principal del poble anant direcció a Santa Marina i un cop deixada a la dreta la carretera de Colldejou 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.