Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Jornada de neteja

T’agrada que no hi hagi plàstics i brossa als carrers de Roquetes i els teus infants puguin jugar en un entorn net? Vine el 27 de setembre i ajuda'ns a fer-ho junts/es.

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2020-09-27

Monitor: GEPEC-EdC

Horari: 11:00 a 13:00

Preu: Inscripció gratuïta

Material: GuantsContingut:

Des de l’Escola de Naturalistes del GEPEC hem preparat, per 7è any consecutiu, una jornada de neteja.

T'animem a compartir imatges i textos a xarxes socials els dies abans, per motivar la participació! Ens ajudes?

#icleanroquetes 

 

Etiqueta'ns per poder-ho compartir! @natusgepec

Tots som responsables de la nostra ciutat i de la nostra naturalesa.

Gràcies per posar la brossa a la paperera.

_____

És una activitat de voluntariat, és gratuïta i és per a tothom. Et necessitem! Vine amb tota la família i demostra als teus fill/es que l’amor a la natura és important.

Programa (per acabar de confirmar)

- 11:00h. Trobada de totes les participants a l'Hort de Cruells. Explicarem què farem i com ho farem, i ens posarem a netejar

- 13:00. Fem un recull i valoració de la brossa recollida. Foto de grup

- 13:30. Pica-pica

Què heu de portar:

- guants (tipus jardineria) per poder agafar la brossa en seguretat

- us aconsellem portar pantalons llargs, hi ha zones amb herba alta i branques.

Lloc: Hort de Cruells, ROQUETES

https://goo.gl/maps/7eok5nMs54L8U8RV9

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.