Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Campus d'Estiu a l'Escola de Naturalistes del GEPEC Altafulla

Campus d'estiu, de 25 de juny a 31 de juliol 2020

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2020-06-25

Monitor: GEPEC

Horari: 09:00 a 13:00

Lloc: AltafullaContingut:

T'agrada la natura? Vols fer descobertes naturals en bona companyia?

Al campus d'estiu de l'Escola de Naturalistes del GEPEC, a Altafulla, ens trobem cada matí, de dilluns a divendres, i juguem, riem, descobrim, saltem, correm..., acompanyant-nos de la natura en tot moment!

INSCRIPCIONS OBERTES

Podeu demanar més informació a escoladenaturalistes@gmail.com

 


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.