Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Biocaiac a l'Ebre octubre

Vine a gaudir dels racons amagats del riu Ebre. T'apuntes?

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-10-24

Monitor: Marco Pla

Horari: 10:00 a 13:30

Preu: entre 25 i 35 € segons edats

Lloc: TortosaContingut:

Baixada tranquil·la en caiac pel riu Ebre. Activitat per descobrir la natura que amaga el riu Ebre des de dins, adreçada a persones adultes o famílies. 

Recorregut: Bítem - Tortosa

Quedarem al lloc de sortida a les 10:00.

L'activitat es realitzarà a partir de les 10:00. Abans d'iniciar la baixada en caiac, hi haurà una explicació breu de l'ecosistema del riu, i de com portar el caiac.

L'horari previst d'acabar serà les 13:30h, tot i que depèn del ritme del grup.

Un cop acabem la ruta, haurem de pujar fins al lloc on tenim el cotxe, ens organitzarem amb els conductors per tal d'anar a buscar els cotxes, que baixaran després fins on serà la resta de grup. Si decidiu encomanar taula per dinar a algun restaurant, us recomenem que sigui a partir de les 14:30. 

Si veniu acompanyats/des, podeu escollir caiac individual o doble. Els menors de 14 anys han d'anar amb un adult al caiac. En cas de nens petits, lo recomanable és anar en caiac doble, dos adults amb un o dos nens petits.

Socis GEPEC-EdC:

A partir de 14 anys: 30€
De 7 a 13 anys: 25€

No socis:
A partir de 14 anys: 35€
De 7 a 13 anys: 30€

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a persones grans? Si

És apte per a canalla petita: Si

GEPEC-Ecologistes de Catalunya som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la natura, i destinem els donatius de les activitats a aquesta finalitat.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.