Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Biocaiac a l'Ebre juny

AQUESTA SORTIDA ESTÀ COMPLETA

 

ATENCIÓ! Els/les participants han de portar OBLIGATÒRIAMENT mascareta i gel sanitari per si són necessaris durant l'activitat. Qui no en porti no podrà participar ni se li retornarà el donatiu.

Vine a gaudir dels racons amagats del riu Ebre!
 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-06-28

Monitor: Marco Pla

Horari: 10:00 a 13:30

Lloc: GarciaContingut:

Baixada tranquil·la en caiac pel riu Ebre. Activitat per descobrir la natura que amaga el riu Ebre des de dins, adreçada a persones adultes o famílies. 

Recorregut: Garcia - Móra d'Ebre

9:45h:  Ens trobarem a la ubicació següent (Embarcador Garcia): https://goo.gl/maps/dyVXCJAovrXBLM7n7

La sortida es realitzarà a partir de les 10:00h. Abans d'iniciar la baixada en caiac, hi haurà una explicació breu de l'ecosistema del riu, i de com portar el caiac.

L'horari previst d'acabar serà les 13:30h, tot i que depèn del ritme del grup.

Un cop acabem la ruta, haurem de pujar fins al lloc on tenim el cotxe, ens organitzarem amb els conductors per tal d'anar a buscar els cotxes, que baixaran després fins on serà la resta de grup. Si decidiu encomanar taula per dinar a algun restaurant, us recomenem que sigui a partir de les 14:30h. 

Soci/es GEPEC-EdC: A partir de 14 anys: 30€ || De 7 a 13 anys: 25€

No soci/es: A partir de 14 anys: 35€ || De 7 a 13 anys: 30€

ATENCIÓ: Un cop feu la inscripció, rebreu un correu de confirmació amb les dades per fer el pagament i demanant-vos quantes places i quin tipus de caiac voleu. Si no rebeu el correu de confirmació, no teniu plaça reservada.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a persones grans?

És apte per a canalla petita:

 

INFORMACIÓ PER ALS INSCRITS:

- A l'inici l'empresa de caiacs Enblau, ens explicarà com portar el caiac

 - finalitzarem la jornada aproximadament a les 13:00h a Móra, i aproximarem en cotxe els conductors a buscar els cotxes que quedin a Garcia. Després els conductors aniran a buscar la resta de gent que ha quedat a Móra.
 
 - per qualsevol problema per arribar, ens podeu contactar al telèfon 609725673 (Marco)

 Què heu de portar:

- Porteu sabates que es puguin mullar, però lligades o tancades. Els peus aniran a l'aigua segur, per pujar i baixar del caiac. Farem alguna parada en alguan illa, on podreu pendre el bany. Els adults es faran  responsables dels infants al seu càrrec.

- porteu gorra, esmorzar i loció antimosquits, tovallola i roba de recanvi (la podeu deixar al cotxe)

 - també aconsellem portar prismàtics

Algunes normes:

- respectarem en tot moment l'entorn natural i els acompanyants de l'activitat

- seguirem les instruccions dels guies en tot moment, ja que són ells els que vetllen per la seguretat nostra i de l'entorn

- les hores són aproximades, intentarem ser puntuals però depèn de la dinàmica del grup, necessitats i troballes naturals que puguem fer durant el viatge.

- els infants poden anar sols en un caiac a partir dels 14 anys

- els infants de 7 a 14 anys aniran en caiacs de dos places amb un adult

- els adults es fan responsables del comportament dels infants al seu càrrec

- l'import inclou caiac, assegurança i monitoratge. També les armilles i rems. 

- Veniu amb ganes de passar-ho bé!
 

GEPEC-Ecologistes de Catalunya som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la natura, i destinem els donatius de les activitats a aquesta finalitat.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.

AQUESTA SORTIDA ESTÀ COMPLETA

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.