Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Fem abeuradors per a ocells en família

ACTIVITAT CANCEL·LADA PER MANCA D'INSCRIPCIONS: Disculpeu les molèsties

 

Ajudem els ocells del nostre entorn a passar l'estiu

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2019-04-27

Monitor: Escola de Naturalistes del GEPEC

Horari: 17:00 a 18:00

Preu: SOCIS: 5€ | NO SOCIS: 8€

Lloc: Urb. Torre d'en Gil. RoquetesContingut:

Ens preparem per a l'estiu que ve, i construirem abeuradors per que els ocells passin millor la època de calor que arriba.

Taller familiar  d'educació ambiental on, a més, aprendrem quines espècies d'ocells (i altres animals) tenim al nostre voltant.

Lloc: Escola de Naturalistes del GEPEC. Roquetes.

Urb Torre d'en Gil, 3er pis. Edifici la Ibèrica

ACTIVITAT CANCEL·LADA PER MANCA D'INSCRIPCIONS: Disculpeu les molèsties

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.