Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Curs de Bioconstrucció: Acabats de Terra, recobriment i pintures naturals

Curs d'acabats de terra, fases de recobriment i pintures naturals i tècniques de decoració

Tipus d'activitat: Curs

Data de l'activitat: 2019-05-04

Monitor: Jaume Pujol

Horari: 10:00 a 17:00

Preu: socis 25€; no socis 35€

Material: Guants; dinar

Lloc: Urb. Torre d'en Gil. La Ibèrica. 3er pisContingut:

Curs de 9 hores amb Jaume Pujol, arquitecte tècnic i autoconstructor, on aprendrem tècniques per recobrir pared de palla (amb fang, palla i calç), elaborarem pintures naturals (calç, ús de pigments) per aplicar a superfícies de terra (esgrafiat...)

Cal portar roba adequada al temps i per treballar, i guants de cuir.

Sessió teòrica: aula de la Ibèrica, tercer pis (davant Biblioteca municipal de Roquetes). Atenció: edifici no accessible per a persones amb problemes de movilitat (tercer pis sense ascensor)

Sessió pràctica: hortet dels naturalistes del GEPEC, proper a la Biblioteca municipal de Roquetes.

Es pot dinar al mateix hortet, de pícnic, segons el temps.

Dissabte 4 de maig: de 10:00 a 17:00, amb pausa per a cafè i dinar

Diumenge 5 de maig, de 10:00 a 13:00, amb pausa per a cafè

DATA LíMIT D'INSCRIPCIÓ: divendres 3 de maig, 19:00h

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.