Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Geologia litoral: sorra i fòssils

Començarem el nostre viatge lluny en el temps i en l'espai i l'acabarem als minúsculs grans de sorra de la platja. D'aquesta manera copsarem millor la humilitat amb la qual hem de tractar la natura, inclosa la que no té vida, i les forces i energies que la mouen al nostre litoral

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-03-01

Monitor: Andreu Cacho i Ruben Garcia

Horari: 10:00h a 13:00h

Lloc: TorredembarraContingut:

Visitarem el Roquer de Torredembarra des de l'entrada al Port, de la ma dels geòlegs Andreu Cacho i Ruben Garcia. Entre altres admirarem on som en el curs del temps i trobarem i respectarem un munt de fòssils, roques i sorpreses geològiques tan increïbles com la sorra de la nostra platja. 

Ens trobem a les 10 del matí davant de Cal Bofill, a l'extrem nord del passeig de Colom, just abans del club marítim de Torredembarra.  Cal anar amb roba i calçat còmode.

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Preu per persona: 9 euros 

Socis GEPEC, pensionistes i infants de 5 a 12 anys: 6 euros

La sortida finalitza amb un petit obsequi de comiat per als assistents.

GEPEC-Ecologistes de Catalunya, som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la platja natural dels Muntanyans i destinem els beneficis de la visita a aquesta finalitat.

L'activitat acaba sobre les 13:00h

Grau de dificultat: baix

Es apte per a cadira de rodes? no

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? Si

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per la sortida o activitat.

En el cas que hi hagi donatiu necessari, no es guardarà cap plaça que no s'hagi pagat.

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.  

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.