Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Petxines i altres restes marines

Què ens han deixat les onades sobre la platja? Caminarem a la recerca d'aquests petits tresors que ens connecten a la vida marina.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-02-03

Monitor: GEPEC

Horari: 10h

Lloc: Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.14409670000001, 1.400945399999955)

Contingut:

Observarem i intentarem identificar les petxines i altres restes marines que les onades han deixat sobre l'arena de la platja dels Muntanyans.

Cal inscripció prèvia.

Preu:

Socis/es GEPEC, infants de 5 a 12 anys, i jubilats/des: 6€

No socis/es: 9€

La sortida finalitza amb un petit obsequi de comiat per als assistents.

GEPEC-Ecologistes de Catalunya, som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la platja natural dels Muntanyans i destinem els beneficis de la visita a aquesta finalitat.

Ens trobarem a les 10:00 del matí davant de Cal Bofill (al final del passeig de Colom, direcció Barcelona, just abans del Club Marítim) 

L'activitat s'acaba sobre les 12h

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 01 de febrer, a les 12:00

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

És apte per a canalla petita: Si


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.