Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Viu la Natura amb el GEPEC!

L'Escola de Naturalistes del GEPEC ha preparat una activitat de descoberta de l'entorn per a infants

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-10-08

Monitor: EdN GEPEC

Horari: 17:30 a 18:30

Preu: Gratuït, amb inscripció

Lloc: TorredembarraContingut:

Vine i gaudeix la natura, tot jugant! Hem preparat una activitat amb la que descobriràs la natura que ens envolta. Inscriu-te!

L'activitat pretén descobrir als infans com de propera és la natura, i volem explicar què fem a l'Escola de Naturalistes i la nostra intenció d'iniciar un grup extraescolar de natura a la finca del Canyadell, entre setmana.

Per a infants de 5 a 11 anys. Els infants han d'anar acompanyats d'un adult responsable.

Gratuït, amb inscripció a escoladenaturalistes@gmail.com
Lloc: davant de Cal Bofill, passeig al final del passeig de Colom de Torredembarra (direcció Barcelona, just abans del Club Marítim)  

Si vols saber què fem a l'Escola de Naturalistes del GEPEC, amb seu a Cambrils, Roquetes, Altafulla, Tortosa i Reus, pots visitar el nostre blog: https://escoladenaturalistes.blogspot.com/ Les inscripcions de l'extraescolar estan obertes!

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.