Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Viu la Natura amb el GEPEC, itinerari de primavera!

L'Escola de Naturalistes del GEPEC i l'Institut d'Horticultura de Reus han preparat una activitat de descoberta de l'entorn per a infants.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-05-08

Monitor: Inst. Horti Reus i EdN GEPEC

Horari: 17:30 a 19:00

Preu: Gratuït, amb inscripció

Lloc: Institut d'Horticultura de ReusContingut:

Vine i gaudeix la natura, tot jugant!

Els i les alumnes de l'Institut d'Horticultura de Reus, juntament amb l'Escola de Naturalistes del GEPEC, hem preparat diversos jocs amb els que descobriràs la natura que ens envolta. Inscriu-te!

Per a infants de 5 a 11 anys. Els infants han d'anar acompanyats d'un adult responsable.

Gratuït, amb inscripció a escoladenaturalistes@gmail.com
Places limitades!

Farem la descoberta al mateix entorn de l'Institut d'Horticultura, i podreu consultar places i dubtes sobre l'Escola de Naturalistes del GEPEC que hi volem iniciar el curs 2019-2020.

Com arribar: http://www.hortojardi.com/com-arribar/

En bus: Línia L-50 (HORARIS: https://www.reustransport.cat/nous-horaris-l50-aeroport/ )

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.