Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Menjadores per ocells en família

Vine a l'aula de natura de Cova Avellanes, als Ports, per fer una mnejadora per a ocells!

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2018-11-11

Monitor: Escola de Naturalistes del GEPEC

Horari: 11:00 a 13:00

Preu: Gratuït

Lloc: https://goo.gl/maps/NBsAnxMV7FxContingut:

Amb les menjadores per a ocells, ajudem la fauna a passar l'hivern. Ens trobarem al centre de natura de Cova Avellanes dels Ports de Beseit, on ens posarem mans a la feina per realitzar una menjadora de fusta, que et podràs emportar a casa! Aprendrem, a més, quins ocells necessiten ajuda a l'hivern, quins veïns tenim, per què els hem de protegir...

 

ATENCIÓ: Activitat gratuïta, amb places limitades, per estricte ordre d'inscripció.

Activitat familiar, els adults responsables ajudaran a fer la menjadora (amb tornavís) els infants. 

Quan t'inscriguis, indican's quants infants vindran amb tu, quantes menjadores fareu.

 

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.