Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Formació Gratuïta en Economia Verda i Cooperativisme

ATENCIÓ! FORMACIÓ CANCEL·LADA. EN BREU NOVA INFORMACIÓ. 

Tipus d'activitat: Curs

Data de l'activitat: 2018-09-18

Monitor: GEPEC i Fundació Astres

Horari: 16:00 a 19:00

Preu: Gratuït

Lloc: Edifici la Ibèrica, tercer pis. Urbanitz

Geolocalització (lat, long): (40.4830106, -4.087557299999958)

Contingut:

Formació en Economia Verda i Cooperativisme. 
Dies: 18, 19, 20, 25, 26 i 27 de setembre, de 16:00 a 19:00.

Formació en el marc de l'economia verda i les cooperatives, l'agroecologia i la producció. Es treballarà la producció en l'horta ecològica, la comercialització de proximitat i estratègies, la indústria sostenible, energies renovables...
El curs inclou nocions bàsiques sobre què és i com funciona una cooperativa i el treball cooperatiu. 

Contingut:
- Introducció
- Economia Verda
- Producció Agrària Ecològica
- Comercialització de proximitat
- Indústria productiva sostenible
- cooperativisme i emprenedoria

Adreçat a persones desocupades o treballadores que tinguin interès en desenvolupar el seu treball en el marc de la sostenibilitat ambiental i/o en el món cooperatiu.

 

Més informació: secretaria@gepec.cat


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.