Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Vida y secretos de las dunas mediterráneas

Visita guiada para conocer el espacio natural de la playa dels Muntanyans

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2018-10-28

Horari: 10h

Lloc: Playa Torredembarra, delante Cal Bofill

Geolocalització (lat, long): (41.144916952214494, 1.4154315167634195)

Contingut:

Visita guiada de 1 hora y posterior despedida con obsequio

cada domingo a les 10h con inscripción previa (nombre, 2 apellidos y población de todas las personas participantes y un teléfono de contacto por grupo)

La inscripción se cierra a las 18h del dia anterior a la visita.

todos los domingos del mes de setiembre en castellano y/o inglés (sábados en catalán y/o alemán)

Hay llevar agua, protegerse la cabeza del sol y vestir ropa y calzado cómodo. Se camina por la playa y por pasarelas de madera.

Precio por persona: 9 euros (de 5 a 12 años y pensionistas 6 euros)

socios GEPEC: 6 euros

GEPEC-Ecologistes de Catalunya somos una asociación sin ánimo de lucro que, des de hace más de 30 años, trabajamos para la protección de la playa natural  "Els Muntanyans" y destinamos los beneficios de la visita a esta finalidad.

Grado de dificultad: bajo
Es apta para silla de ruedas o cochecitos de bebés? No
Es apta para personas mayores y niñas/niños pequeñas/os? Si

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.