Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Farmaciola natural: els secrets de les herbes remeieres

Taller de 1 hora de durada per introduir-nos en el món de les herbes remeieres i els seus usos domèstics més comuns

El taller es repetirà en 3 sessions a les 16h, a les 17,30 i a les 19h

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2018-07-23

Monitor: Alba Borràs Díaz

Horari: 16h

Preu: activitat gratuïta

Material: porteu 2 o 3 potets per emportar-vos mostres

Lloc: Cal Bofill - Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.14521184696958, 1.415251808759308)

Contingut:

Activitat gratuïta amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra

Inscripcions: 977331142 (deixeu missatge amb nom, cognoms, població, número de telèfon i quin horari escolliu, la sessió de les 19h està completa)

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.