Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Fotografia natura

Aquesta activitat està completa, les inscripcions són en llista d'espera.

Aprofitant l'entorn de la platja natural, parlarem de la fotografia de natura, donarem algunes pautes bàsiques i intentarem captar allò que cridi la nostra atenció. 

Amb la col·laboració de l'ajuntament de Torredembarra.

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-11-03

Horari: 10 a 12 h

Lloc: Cal Bofill TorredembarraContingut:

Ens trobem a les 10 del matí davant de Cal Bofill (a l'extrem del passeig de Colom, direcció BCN) Torredembarra.

Porteu camara de fotos o mòbil,

Vestiu roba i calçat còmode, es camina per la platja i per passeres de fusta.

Porteu aigua i protegiu-vos el cap amb barret o gorra.

Preus:

Soci/es majors 18 anys, pensionistes i infants no socis: 6€

Soci/es menors (5 a 18 anys): 3€

No soci/es: 9€

GEPEC-Ecologistes de Catalunya, som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la platja natural dels Muntanyans i destinem els beneficis de la visita a aquesta finalitat.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? Si

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? No

Aquesta activitat està completa, les inscripcions són en llista d'espera.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.