Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Serra Carbonària

Des de Prenafeta, seguint la serra Carbonària anirem fins a Miramar i tornarem per Lilla i la Barceloneta.

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-03-10

Monitor: Albert Poblet i Josep Maria Balanyà

Horari: 08:30 a 17:00

Preu: 10€ no socis , socis gratuït

Lloc: Prenafeta

Geolocalització (lat, long): (41.3787638, 1.2220462999999882)

Contingut:

El 15 de gener de l'any 2017 ja vam seguir la Serra de Miramar començant a Figuerola del Camp, la Plana d'en Sarrills i el poble vell de Prenafeta.

Ara, per poder conèixer el vessant sud de la serra, tenim previst sortir de Prenafeta, pujar fins a prop del poble vell i seguir tota la carena fins el bonic poblet de Miramar. La tornada la farem pujant a la Cogulla de Miramar, baixant a Lilla i tornant a Prenafeta pel GR 7-8. 

Nivell de dificultad : Mitjà

Km de recorregut: 12km

desnivell acumulat: 500m

Porteu roba i equip de muntanya adequats al temps, esmorzar, dinar i aigua.

Cal inscripció, places limitades.

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 08 de març, 13:30h

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.