Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Escola de Naturalistes del GEPEC Altafulla

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA

 

Activitat de l'escola de naturalistes del GEPEC d'Altafulla, adreçada a infants de 5 a 11 anys. 

 

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2020-02-08

Monitor: Escola de Naturalistes del GEPEC

Horari: 11:00 a 13:00

Preu: 10€ socis / 13€ no socis

Lloc: Cala del Canyadell, AltafullaContingut:

A la finca del Canyadell, en custòdia amb l'Ajuntament d'Altafulla, ens trobem els i les naturalistes un dissabte al mes per descobrir què ens amaga l'entorn, gaudim de la natura en equip i fem activitats de naturalista divertides!

Activitat en format esplai de natura, amb un grup més o menys constant, que amplia les seves places

Adreçat a infants de 5 a 11 anys.

ATENCIÓ: Per a aquesta activitat és necessària inscripció, ja que hi ha places limitades. Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendran.

Podeu demanar més informació de l'activitat al correu electrònic: escoladenaturalistes@gmail.com

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.