Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Escola de Naturalistes del GEPEC Altafulla

Activitat de l'escola de naturalistes del GEPEC d'Altafulla, adreçada a infants de 5 a 11 anys. 

 

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2020-02-08

Monitor: Escola de Naturalistes del GEPEC

Horari: 11:00 a 13:00

Preu: 10€ socis / 13€ no socis

Lloc: Cala del Canyadell, AltafullaContingut:

A la finca del Canyadell, en custòdia amb l'Ajuntament d'Altafulla, ens trobem els i les naturalistes un dissabte al mes per descobrir què ens amaga l'entorn, gaudim de la natura en equip i fem activitats de naturalista divertides!

Activitat en format esplai de natura, amb un grup més o menys constant, que amplia les seves places

Adreçat a infants de 5 a 11 anys.

ATENCIÓ: Per a aquesta activitat és necessària inscripció, ja que hi ha places limitades.

Podeu demanar més informació de l'activitat al correu electrònic: escoladenaturalistes@gmail.com


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.