Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Viu la natura amb l'Escola de Naturalistes del GEPEC Altafulla

Activitat de l'escola de naturalistes del GEPEC el Corriol d'Altafulla, adreçada a infants de 5 a 11 anys. 

 

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2018-05-20

Monitor: Escola de Naturalistes del GEPEC

Horari: 11:00 a 12:30

Preu: 10€ socis / 13€ no socis

Lloc: Cala del Canyadell, Altafulla

Geolocalització (lat, long): (41.1324801, 1.390516199999979)

Contingut:

Us trobareu a les 11:00 a la cala del Canyadell, Altafulla. Les monitores tenen preparada una proposta primaveral, tot i qeu són els infants que finalment trien l'activitat que volen realitzar.

Descoberta de la natura en equip!


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.