Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Ocells aquàtics

ATENCIÓ: aquesta activitat està completa, les inscripcions són en llista d'espera

Coincidint amb el dia mundial de les aus migratories descobrim els ocells que viuen i visiten les nostres platges.

Tipus d'activitat: Observació aus.

Data de l'activitat: 2019-10-06

Horari: 10 a 12h

Preu: activitat gratuïta

Material: Prismàtics, si en tens

Lloc: Cal Bofill TorredembarraContingut:

Sortida ornitològica pràctica a l'estany del Saler

Punt de Trobada: Cal Bofill, al final del passeig de Colom de Torredembarra (direcció Barcelona, just abans del Club Marítim)  

Cal inscripció.

GEPEC-Ecologistes de Catalunya, som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la platja natural dels Muntanyans.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No 

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? Si

 

ATENCIÓ: aquesta activitat està completa, les inscripcions són en llista d'espera

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.