Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Serra de Cavalls

Caminarem per aquesta serra marcada per la memòria i el rastre de la guerra fent un homenatge a la natura i reivindicant la pau.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2018-09-30

Monitor: guia especialitzat de la zona

Preu: socis 7,5 euros / no socis 10 euros

Material: roba i calçat de muntanya, esmorzar, dinar i aigua

Lloc: Gandesa

Geolocalització (lat, long): (41.0524377, 0.4372668999999405)

Contingut:

Grau de dificultat:  mitjà / alt (camí carener amb algunes grimpades)

Hores de camí: 4 - 5 hores
Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Només si estan en forma i molt acostumades a caminar per muntanya i desnivells

Es apte per a canalla petita? Molt petita no i només si està acostumada a caminar per muntanya i desnivells

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.