Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Visita al refugi antiaeri i l'hort del Mas Isern

ACTIVITAT AJORNADA FINS NOU AVÍS

 

Breu recorregut pel camí vell de Valls, engolit per polígons industrials, fins arribar al Mas Isern, a tocar del barranc de Martí, on encara es practica l'agricultura tradicional. Visita al refugi antiaeri, construït durant la Guerra Civil, a l'hort i una petita granja.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-04-04

Monitor: Fina Isern

Horari: 10:00 a 12:30

Preu: No socis: 2€

Lloc: ReusContingut:

Tota la zona, situada a la carretera del Morell, ha estat a punt d'esdevenir un nou polígon i encara té la preocupant qualificació de sòl industrial. Porteu gorra i llanterna. Sortida matinal, apta per a tothom.

Trobada: 10:00h davant cinemes Lauren de REUS, ara tancats, l'adreça és camí de Valls, 79, a punt de començar a caminar.

Cal portar llanterna, roba i calçat còmode i aigua

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? Si

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assistents. Un cop feta la inscripció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per la sortida o activitat. 

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendran.


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.