Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Lluna plena al cap de Salou agost

Sortida nocturna per a tots els públics. Descobrirem l’entorn natural del camí de ronda de Salou i mirarem el cel nocturn per esbrinar com s’orientaven els antics mariners una  nit de lluna plena.  

amb el suport: Regidoria Medi Ambient Ajuntament de Salou

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2018-08-26

Horari: 20,30 a 22,30

Preu: gratuïta

Material: calçat tancat, llanterna, aigua

Lloc: Salou

Geolocalització (lat, long): (41.0777465, 1.1315925999999763)

Contingut:

L'objectiu de la sortida és conèixer l'entorn natural d'aquest tram de la costa de Salou. Durant el recorregut observarem el paisatge, la vegetació, la morfologia de les roques.... i el cel nocturn.  

Començarem a caminar amb llum de dia i tornarem amb llum de lluna.

Ens trobarem a la platja Llarga de Salou, a l'extrem sud, el més aprop del port de Salou, a la mateixa vora del mar.

És necessari inscriure's  Places limitades.

Trobareu la informació completa al dossier en pdf. Tingueu en compte que l'itinerari comença i acaba als punts indicats amb la fletxa. Un cop arribats al punt final, farem el recorregut a la inversa.

Grau de dificultat: Mitjà / Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? si, si estan acostumades a caminar per qualsevol tipus de terreny

Es apte per a nens petits? Molt petits no. Només si estan acostumats a caminar per qualsevol tipus de terreny i tenint en compte que se'ls haurà de vigilar i portar de la ma ja que hi ha alguns indrets que poden ser perillosos per la canalla.


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.