Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Cens de lliri de mar

Com cada any per aquestes dates, procedim a avaluar l'estat de conservació d'aquestes flors espectaculars que, al seu torn, ens serveixen com a termòmetre de l'estat de conservació dels trams prospectats en anys diferents.

Aprofitem l'ocasió per a acostar-nos a un dels paisatges més bells del país: les dunes (els nostres muntanyans) en aquest moment tan especial de la floració del lliri de mar (Pancratium maritimum) aquesta flor delicada i especial capaç de viure i florir damunt l'arena de la platja.

 
Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2019-08-04

Monitor: GEPEC

Horari: 10:00 a 12:00

Lloc: Cal Bofill - Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.13937430000001, 1.4025891000000001)

Contingut:

Mitjançant el cens fem un seguiment d'aquesta espècie i recollim dades molt valuoses per la seva conservació.

Al mateix  temps que la donem a conèixer, ajudem a crear consciència de la seva importància en l'escosistema de la platja per tal que sigui respectada.

A la Platja Natural dels Muntanyans  Trobada 10 matí davant de Cal Bofill, al final del passeig de Colom de Torredembarra (direcció Barcelona, just abans del Club Marítim)  

Activitat lliure i gratuïta amb inscripció prèvia. Porteu barret, roba i calçat còmode, aigua i protecció solar

Amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? Si

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.