Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Capafonts: De Font a Font

Sortirem del poble en direcció a la Font de la Llúdriga, pujarem als Motllats pel pont de Goi. Passarem per la Font Nova i els cingles de l’Escudelleta i retornarem a Capafonts per la Foradada

 

 

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-06-08

Monitor: Fina Isern

Horari: de 8 a 15h

Preu: 10€ (socis gratuït)

Lloc: Capafonts

Geolocalització (lat, long): (41.2954255, 1.0272002000000384)

Contingut:

Observarem l'entorn natural en la seva globalitat i ens fixarem també en els petits detalls

Cal portar esmorzar, barret, aigua i calçat i roba de muntanya!!!

Places limitades. És absolutament necessari inscriure's.

Quedarem a les 8 als Cinemes Lauren's de Reus i a les 9 a l'entrada de Capafonts. L'excursió és una matinal llarga. Aproximadament arribarem a les 15:00 a Capafonts.

Grau de dificultat: Mitjà

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si, si estan acostumades a caminar

Es apte per a nens petits? Si, si estan acostumats a caminar

Un cop feta la inscripció (i us haguem confirmat que teniu plaça), cal que feu el pagament per reservar el vostre lloc, posant nom i cognom de qui s’inscriu:

Triodos Bank:      ES48 1491 0001 2620 1775 9628

La Caixa:             ES58 2100 3501 4522 0023 4492


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.