Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Sortida familiar al Pla d'Avària.

Zona de Cova Avellanes, Parc Natural dels Ports.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-05-19

Monitor: Escola de Naturalistes del GEPEC

Horari: 11:00 a 16:00

Preu: Gratuït

Material: Dinar de pícnic

Lloc: Cova Avellanes

Geolocalització (lat, long): (40.7892394, 0.3066238000000112)

Contingut:

Sortida tranquil·la de descoberta de l'entorn al Pla d'Avària, zona de Cova Avellanes. A la tarda, taller al Centre de Natura de Cova Avellanes.

Sortirem a les 11:00 del Pàrquing de l'àrea de Cova Avellanes, passejarem per l'itinerari senyalitzat, tot observant la natura i comentant les troballes curioses que anem trobant.

A la tarda, després de dinar, farem un senzill taller al Centre de Natura.

Porteu dinar de Pícnic, roba còmoda, aigua.

Els infants aniran sota supervisió dels adults responsables. 

Es necessària la inscripció.

Teniu informació de la ruta a la web del Parc. http://parcsnaturals.gencat.cat/web/.content/home/els_ports/coneix-nos/centre_de_documentacio/03_publicacions/inf_x_visita/itineraris/itinerari_cova_avellanes-web_1_.pdf

El pla d'Avària Àrea recreativa de Cova Avellanes 3 km circular Desnivell: 25 m Durada: 1 h 30 min Dificultat Baixa
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.