Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Anem al riu Gaià

Activitat de l'escola de naturalistes del GEPEC el corriol per conèixer i descobrir el riu i la seva desembocadura a la platja d'Altafulla.

 
Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2018-03-17Contingut:

L’Escola de Naturalistes del GEPEC El Corriol d’Altafulla ofereix contacte directe amb la natura amb la màxima llibertat, respecte i curiositat possibles. Activitats temàtiques cada 1r I 3r dissabte de mes. Finca del  Canyadell a la cala del mateix nom,  Altafulla.  Cal formalitzar inscripció amb 1 setmana d’antelació. Places limitades. 11 a 13h (servei acollida a partir 10,30 i fins 13,30) Adreçada a infants de 6 a 12 anys però també s’ofereix activitat per a famílies amb infants més petits de 6 anys.

 
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.