Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Tast de Priorat

Excursió pel seu paisatge contrastat amb vinyes i bosquets i tast de vi inclòs.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2018-03-18

Monitor: Ernest Vives i Josep Palet

Horari: 9 a 14h

Preu: No socis: 10€

Material: roba i calçat de muntanya, esmorzar i aigua

Lloc: La Figuera, Priorat

Geolocalització (lat, long): (41.2160813, 0.7310073999999531)

Contingut:

ITINERARI:     Sortim del pàrquing de la Figuera vers l’ermita de St. Pau, tornem pel Grau de les Obagues i camí de la Sitja fins la Figuera i anar i tornar a Lo Guixar. 
La Figuera – Rentadors – Mas de Miramar – St. Pau i trinxeres – Mas de l’Adelaida – Grau de les Obagues – La Figuera – Lo Corralot – Lo Guixar – Serra l’Albana.

Hores efectives de camí: 3 h

Desnivell:      150 m

Dificultats especials:   300 m bosc a través i salt per damunt de vailet elèctric. 

Km de recorregut:        9,2

Grau de dificultat: Mitjà / baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si, si estan acostumades a caminar

Es apte per a canalla petita? Si, si està acostumada a caminar

Sortim a les 8:00 h del lloc acostumat a Reus. Deixem els cotxes particulars a l'aparcament de La Figuera

Un cop feta la inscripció i t'hem confirmat la plaça, ja pots fer el pagament de la reserva a un dels comptes del GEPEC (posa el teu nom): Triodos Bank: ES48 1491 0001 26 2017759628 / Caixabank: ES58 2100 3501 46 2200234492 

El tast de vi serà optatiu i es pagarà allà mateix. També hi haurà la possibilitat de comprar vi qui vulgui. 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.