Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Club de Naturalistes del GEPEC - sessió 2

Coneixem l’espai i el material que disposem. Parlem de projectes, idees, tallers, interessos...

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2018-04-07

Monitor: Escola de Naturalistes del GEPEC

Horari: 17:00 a 18:30

Preu: 25€ (tres sessions)

Lloc: Roquetes

Geolocalització (lat, long): (40.775858, 0.43137290000004214)

Contingut:

El Club de Naturalistes del GEPEC és un espai adreçat a joves de 12 a 15 anys per desenvolupar la seva curiositat per la natura i
la ciència acompanyats d’una persona adulta.

Hem preparat una sèrie d’activitats científiques i relacionades amb la natura per experimentar i descobrir, tot i que les activitats s’adapten als interessos del grup.

Mantenim un grup reduït per facilitar que es puguin expressar tranquil·lament.

Teniu més informació al pdf adjunt.


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.