Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Caminant pel cap de Salou Febrer

Sortirem a peu des de la platja de Llevant i, seguint el camí de Ronda, que ens porta per la mateixa línia de costa, anirem fins a la Pineda.

El recorregut consta de 9 km. Hi ha alguna zona amb dificultat ja que es camina sobre el roquer. Cal anar ben calçat i vigilar bé amb la canalla.

L'objectiu de la sortida és conèixer l'entorn natural d'aquest tram de la costa de Salou. Al llarg del recorregut observarem el paisatge, la vegetació, la morfologia de les roques.... caminant sempre el més aprop possible de la mar.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2018-02-18

Monitor: Marina Castells

Horari: 9 a 14

Preu: 5 Eur Socis 10 Eur no Socis

Material: roba i calçat de muntanya

Lloc: Salou

Geolocalització (lat, long): (41.0777465, 1.1315925999999763)

Contingut:

Ens trobem a les 9 a l'estació de bus de Salou al passeig de Jaume I

Cal anar amb roba i calçat de muntanya. Si fa bo potser hi hagi ocasió de banyar-nos, cal anar preparats. Porteu esmorzar i aigua.

Si us ve de gust en acabar l'excursió podeu dinar a la platja (cal portar-lo). 

Tornarem a Salou en bus (costa uns 3 euros)

És necessari inscriure's  Places limitades

Aquesta sortida es fa cada 3r diumenge de mes amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Salou

Grau de dificultat: Mitjà

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? si, si estan acostumades a caminar per qualsevol tipus de terreny

Es apte per a nens petits? Molt petits no. Només si estan acostumats a caminar per qualsevol tipus de terreny i tenint en compte que se'ls haurà de vigilar i portar de la ma ja que hi ha alguns indrets que poden ser perillosos per la canalla.


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.