Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Aromateràpia: Els secrets dels olis essencials

Vols conèixer una teràpia natural que permet prevenir i alleujar malalties i dolències lleus per mitjà dels olis essencials. Coneixerem   les PROPIETATS DELS OLIS ESSENCIALS  DE LES PLANTES REMEIERES més tradicionals i les seves aplicacions pràctiques: cremes, vapors, olis de massatge, bosses d’olors , sals de bany...

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2018-05-05

Monitor: Alba Borràs Díaz

Horari: 9,30 a 13,30h

Preu: 25€ socis / 37€ no socis

Lloc: Reus (Av Prat de la Riba, 18 – 2n)

Geolocalització (lat, long): (41.1574585, 1.1043543000000682)

Contingut:

Continguts:

•        Diferents classificacions dels olis, segons la seva volatilitat i les seves propietats

•        Aplicacions medicinals dels olis essencials

•        Utilitats i aplicacions d'ús personal i casolà

•        Aprendrem a fer: olis i cremes de massatge, sals de bany, productes per la neteja, esprais difusors, inhalacions, bosses d'olor, etc. 

Material: tovallola de bany, roba còmode per poder-se fer un massatge a les cames, alguns potets de vidre per emportar-se mostres dels preparats que fem.

lloc: local GEPEC a Reus, av. Prat de la Riba, 18 - 2n.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? No

Un cop feta la inscripció, per reservar el vostre lloc, cal que feu el pagament, posant nom i cognom de qui s’inscriu:

Triodos Bank:      ES48 1491 0001 2620 1775 9628

La Caixa:             ES58 2100 3501 4522 0023 4492

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.